PARTNERITETI ME INSTITUTET E KUALIFIKIMIT GJYQËSOR Ne punojmë nga afër me institutet e trajnimit gjyqësor (ang. JTI) në rajon në kuadër të hartimit, realizimit dhe zbatimit të të gjitha aktiviteteve të Rrjetit. Në korrik 2022, kemi nënshkruar një Memorandum...